Flip de Beer in De Jungle

13 augustus 2008 om 00:00 Nieuws

Dinsdag vormde het speelterrein van buitenschoolse opvang de Jungle het decor voor televisie opnames van dit kinderprogramma. ‘Koekeloere’ van TELEAC NOT is bestemd voor kinderen van ongeveer vier tot en met zes jaar en wordt onder andere op veel scholen in Nederland als onderdeel van het lesprogramma trouw bekeken. Bij iedere uitzending staat een thema centraal. Tijdens de opnames op De Jungle draaide alles om het thema:”Ik kan alles”.

Begin september te zien bij Z@ppelin HOEVELAKEN - Flip de Beer was vorige week in De Jungle. De knuffelbeer was de hoofdpersoon in het tv-programma ‘Koekeloere’. De Jungle, de buitenschoolse opvang van Stichting Kinderopvang Hoevelaken, maakte daarmee haar tv-debuut.

Moffel en Piertje vormen samen met Flip de Beer het stralende middelpunt van de televisieserie. Ze zijn net als kleuters nieuwsgierig alles wat er in de wereld gebeurt. Iedere week trekken ze de wijde wereld in om antwoorden te vinden op al hun vragen. Flip de Beer gaat regelmatig uit logeren en deze keer besluit hij neer te strijken in Hoevelaken op buitenschoolse opvang De Jungle.

Flip de beer (een knuffel) doet samen met de kinderen een estafette. Met verhitte gezichten renden de kinderen van de Jungle over het door het productieteam klaargezette parcours. Verkleedkleren aan, rennen met een lepel en een ei, op handen en voeten richting pionnen, bowlen, springen door een hoepel en dat alles met Flip de Beer binnen handbereik. Of er Oscars gewonnen gaan worden met dit televisiedebuut is nog maar zeer de vraag, maar dat de kinderen van de Jungle urenlang plezier hebben gehad van een item wat uiteindelijk op televisie slechts vier minuten in beslag neemt is absoluut een feit. Op maandag 8 september van 9.00 uur tot 9.15 uur wordt het programma bij Z@ppelin uitgezonden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie