Rabovalleitoernooi Hockey Club Nijkerk sportief succes

18 juni 2008 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Hockey Club Nijkerk heeft 7 juni het jaarlijkse Rabovalleitoernooi gehouden. Het toernooi is een speciaal evenement voor de jongens E2 teams, met naast hockey ook een aantal andere sportieve activiteiten. In totaal hadden acht teams uit de regio zich ingeschreven.

Er werden mini-hockeywedstrijdjes gespeeld op een kwartveld en daarnaast waren er spelletjes zoals knotshockey en estafette. Alle teams deden enthousiast mee en de sfeer onderling was zeer goed. Fletiomare uit De Meern ging er, na een spannende finale, met de eerste prijs vandoor. Naast een grote beker ontvingen zij een mooi versierde taart en een fles (kinder)champagne. Er was een aparte prijs voor een teamlid van Shinty uit Driebergen. Hij had het best voorspeld hoeveel punten het winnende team van vandaag zou maken. Zijn prijs was een groot buiten-damspel. Alle kinderen kregen als herinnering een vaantje en een Rabo-pet mee.

Dit evenement kon plaatsvinden dankzij de bijdrage van hoofdsponsor Rabobank en dankzij de enthousiaste inzet van ouders en andere vrijwilligers. Deze dag was voor een aantal scheidsrechters de vuurdoop, aangezien zij pas vorige maand het scheidsrechtersbrevet hadden behaald.

Meer weten over hockey, www.hcnijkerk.nl. Daar staat ook het laatste nieuws over het Lustrum Midzomer Familietournooi.

Fotobijschrift: Iedere deelnemer aan het Rabovalleitoernooi ontving een vaantje en een petje.

Fotografie: www.2hoog.nl.

advertentie
advertentie