Nieuwe Trekpleisterwinkel aan de Singel opent deuren

21 mei 2008 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Iedereen die vitaal, verzorgd en gezond door het leven wil gaan en zichzelf en anderen graag verwent, kan voortaan terecht bij het vernieuwde Trekpleister aan de Singel 4 in Nijkerk. Zij opent 24 mei haar deuren.

De nieuwe winkel van Trekpleister biedt alles op het gebied van health, beauty en vrije tijd. "Niet alleen hebben klanten volop keuze uit een uitgebreid assortiment op het gebied van schoonheid en verzorging, je kunt bij het vernieuwde Trekpleister ook naar hartelust shoppen", vertelt winkelmanager Steveline van Beek. “Trekpleister is een echte verwenwinkel. Hét adres als je op zoek bent naar beautyproducten, een origineel cadeau, en waar je volop ideeën kunt opdoen voor een leuke vrijetijdsbesteding!”

De nieuwe winkelformule van Trekpleister biedt alles waar klanten van Trekpleister al aan gewend zijn; een uitgebreid en zeer betaalbaar assortiment schoonheid- en verzorgingsartikelen, maar in een compleet vernieuwde, sfeervolle en overzichtelijke winkel. Klanten voelen zich al snel thuis en kunnen er gezellig en rustig winkelen, want Trekpleister is zo ingericht dat je snel vindt wat je zoekt - met extra brede gangpaden, overzichtelijke schappen en een heldere presentatie. Bij speciaal opgeleide medewerkers kunnen klanten terecht voor een deskundig advies over health en beauty.

Gezellig winkelen in een sfeervolle omgeving

Winkelmanager Steveline van Beek is trots op haar nieuwe winkel. “Onze nieuwe winkel is er voor iedereen die gezond en vitaal wil worden én blijven en die houdt van gezellig winkelen”, zegt ze. “Trekpleister biedt alles wat het leven leuker maakt, met een compleet aanbod, dat voortdurend wordt aangevuld met nieuwe producten. Je kunt bij ons rustig winkelen in een sfeervolle en prettige omgeving. Onze enthousiaste, speciaal opgeleide medewerkers staan klanten terzijde met advies en tips, zodat zij altijd een bewuste keuze kunnen maken uit het gevarieerde en zeer volledige assortiment.” Van Beek: “Onze nieuwe winkel aan de Singel 4 in Nijkerk is een prachtig visitekaartje. We nodigen iedereen dan ook van harte uit naar onze winkel te komen en kennis te maken met het vernieuwde Trekpleister.”

Ideale inspiratiebron

Naast het ruime aanbod op het gebied van schoonheid en verzorging biedt het vernieuwde Trekpleister een ruim assortiment zelfzorggeneesmiddelen, vitamines en voedingsupplementen. Trekpleister is daarnaast de ideale inspiratiebron voor mensen die op zoek zijn naar leuke cadeautjes: van heerlijk geurende verwenproducten tot originele cadeaus, (baby)speelgoed, kraamcadeautjes en knutselspullen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie