ISON verzorgt Kerstuitzendingen

19 december 2007 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - De ISON verzorgt op zondag 23 december en met de Kerstdagen verschillende uitzendingen.

Zondag 23 december komt de kerkdienst vanuit de Fontein. Daarin zal voorgaan ds. D. Meyvogel uit Hierden. Het gaat in de dienst over visioenen. Organist is Henk van Asperen.

In de Kinderflits wordt het verhaal van de stal in Bethlehem verteld. Om 11 uur wordt het gospelprogramma gepresenteerd door Yvonne. Om 12:00 uur zal een gast te horen zijn in het themaprogramma. Vanaf 12:30 uur presenteert Ype het programma met geestelijke muziek.

Op Kerstavond 24 december 2007 is er een speciale Kerst uitzending met de Kerstnachtdienst om 22 uur uit de Kruiskerk met een gelegenheidskerst koor o.l.v Albrecht Bijvank.

Daarna verzorgt ISON de nachtuitzending en op Kerstmorgen wordt de uitzending verzorgd door de Gereformeerde Kerk en de Hervormde Fonteingemeente. Daarin de “Rode Draad”, een reis langs markante personen in de Bijbel, personen die in het voorgeslacht van Jezus, de Christus voorkomen.

In de KinderFlits wordt een extra lang kerstverhaal verteld. Vanuit de Fonteinkerk zal vanaf 10:30 een kerkdienst live te horen zijn, die wordt geleid door ds. Den Besten. Dit is voor mensen die niet naar de kerkdiensten kunnen een uitkomst, want zo kunnen ze toch naar de basis van het kerstfeest terug.

Na de Kerkdienst is een programma te beluisteren met daarin Gospelmuziek, waarin veel Nederlandstalige gospel te horen zal zijn.

advertentie
advertentie