Havenaer Tweede Kerstdag open

19 december 2007 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Home- en Lifestyle De Havenaer op 2e Kerstdag geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur. De oude chocoladefabriek in Nijkerk aan de Amperestraat 3 in Nijkerk, ruim 9 jaar geleden getransformeerd tot Home- en Lifestylecentrum, is ook op 2e Kerstdag geopend!

Bij de receptie worden bezoekers getrakteerd op een overheerlijke bonbon, een product wat bij uitstek past bij de voormalige chocoladefabriek en, evenals tijdens de jaarlijkse Candle light avond, zijn er ook nu op het Engels Plein weer een aantal bijzondere presentaties.

Kunstgalerie

In de Kunstgalerie van de Havenaer is een expositie van kunstenaar Hub Pollen.

Het Kerstevent in de Havenaer, een uniek evenement speciaal voor de decembermaand, is ook tijdens de 2e Kerstdag geopend.

Men vindt hier sfeervolle decoraties en uniek glaswerk en potterie van Danielle Urbanus en Wil Melchers, florale objecten gemaakt door Alies Hofstee, schilderijen van kunstenares Petra van Lochem, bijzondere plantaardige wandobjecten van Hilde Trip, keramiek gemaakt door Alie van de Wolfshaar en Marie-José Verheugen is aanwezig met bijzondere sieraden.

Er valt dus weer veel te genieten op 2e Kerstdag bij Home en Lifestyle De Havenaer.

Voor meer informatie kunt u bellen met: 033-2462622 of kijken op website: www.havenaer.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie