Kerstzangdienst Halleluja

19 december 2007 om 00:00 Nieuws

NUKERKERVEEN – Op zaterdag 22 december vindt in de Hervormde kerk in Nijkerkerveen een sfeervolle Kerstzangdienst plaats. De aanvang van het kerstconcert is 20.00 uur, de kerk is open vanaf 19.30 uur. De toegang is gratis.

Door Gerrit Steen

De christelijk gemengde zangvereniging Halleluja uit Nijkerkerveen en De Jonge Lofstem uit Hoevelaken zal onder leiding van dirigent Bert Koelewijn een aantal zelf gekozen kerstliederen ten gehore brengen. De leden van het koor Halleluja zingen heden ten dage een groot en veelzijdig repertoire, variërend van gospelsongs tot klassiek geestelijke muziek. Ook Engelse- en Duitstalige songs behoren inmiddels tot hun muzikale bagage. Vier jaar geleden kwam Bert Koelewijn als ervaren dirigent bij het koor.

Enthousiast

De leden van het koor komen niet alleen uit Nijkerkerveen, maar er zijn er ook een aantal die uit Nijkerk en zelfs uit Amersfoort komen. Voorzitter Gerard van Beek uit Nijkerkerveen is erg enthousiast: “Het koor bruist van muzikale energie. Vanuit haar christelijke achtergrond looft Halleluja de Heer, gelooft zij in God. Wat is er mooier om dit met muziek ut de dragen. Samen een loflied zingen, samen juichen. Wat fijn om daarvan deel uit te maken, om mee te zingen of om van te genieten!”

advertentie
advertentie