4Kids Theater werkt samen met Van Voorthuysenschool

29 maart 2013 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN/AMERSFOORT - Wie denkt aan de jaarlijkse opvoering van 4Kids theater denkt in eerste instantie aan een leuke activiteit voor kinderen. En natuurlijk is dat ook zo. Maar toch heeft de opvoering van 4Kids in Hoevelaken ook dit jaar weer een educatief doel. De kinderen van de ZMLK (zeer moeilijk lerende kinderen) Van Voorthuysenschool uit Amersfoort hebben het boek ,,Villa Fien'' op school gelezen. ,,We proberen de kinderen te leren om een verhaal te verbeelden door dit nogmaals mee te maken, maar dit keer als toneelstuk'' aldus Miranda Rutten, onderwijsassistente van deze school.

De Van Voorthuysenschool grijpt de voorstellingen van 4Kids graag aan om het onderwijsproces op een leuke, maar bovenal nuttige manier te ondersteunen. ''Dat vinden wij een enorme eer'' aldus John van de Bunt van 4Kids. ,,In eerste instantie spelen we natuurlijk om kinderen een leuke middag of avond te bezorgen, maar als we een extra steentje kunnen bijdragen doen we dat graag.''

Voor de reguliere voorstellingen zijn nog kaarten te koop bij Zalencentrum de Haen of via www.4kidstheater.nl . Villa Fien wordt gespeeld op vrijdag 5 april (19.00 uur) en zaterdag 6 april (15.00 uur en 19.00 uur) in de Haen te Hoevelaken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie