Nieuw in Nijkerk: Magic Cabaret Theater Diner!

Nieuws

NIJKERK - Bij Hotel & Gasterij De Roode Schuur organiseren ze dit jaar iets nieuws, theater cabaret gecombineerd met een diner. Beleef ook een unieke ervaring van culinaire hoogstandjes & fantastische acts waarbij u uw ogen niet zult geloven. Gasten genieten van een overheerlijk 5-gangen diner van de chefkok en tussen de gerechten door worden zij welkom geheten door Rob en Emiel. Zij zullen hen meevoeren in de wereld van cabaret, illusie, verwondering, theater en mentalisme. Dit duo is mede bekend geworden door hun finale plaats in het televisieprogramma De Nieuwe Uri Geller. Eerder al wonnen zij 10 keer goud op het Nederlands kampioenschap voor de goochelkunst en werden zij in 2009 benoemd tot de beste mentalisten ter wereld!

Tijdens het Magic Cabaret Diner gooien zij alle remmen los om de gasten een onvergetelijke avond te bezorgen. Vanaf 18.30 uur zijn de gasten welkom. De bediening serveert een uitgebreid 5-gangen menu waarbij men tussen de gangen door naar de theaterzaal gaat en een geweldige show beleeft. De avond duurt tot ongeveer 23.30 uur. Prijs inclusief eten & show €55 p.p. exclusief drank.

In 2013 worden er 7 Theater Diners georganiseerd. Kijk op de website voor alle data.

De eerste show is op maandag 28 januari. Een perfecte gelegenheid voor een gezellige, complete avond uit met familie, vrienden en/of zakenrelaties.

Voor reserveringen kunt u bellen met T033 246 16 02 of een email sturen naar info@deroodeschuur.nl.

De Roode Schuur; van alle markten thuis en altijd een feest!

Meer informatie is te vinden op de website www.deroodeschuur.nl

Hotel & Gasterij De Roode Schuur

Oude Barneveldseweg 98

3862 PS Barneveld

T 033 246 16 02

info@deroodeschuur.nl

www.deroodeschuur.nl

advertentie