Survival & Fun in Bad Bloemendal

Nieuws

NIJKERK - In Bad Bloemenda start op woensdag 30 januari een speciale cursus: Survival & Fun. Speciaal voor kinderen die in een klein zwembad hun zwemdiploma hebben gehaald en de vaardigheden om te overleven in een (groot) modern recreatiebad niet hebben geoefend. In 6 lessen leren zij de vaardigheden om veilig in een zwembad met stroomversnellingen, draaikolken, glijbanen en wildwaterkreken te gaan zwemmen. Een veilig gevoel! Bovendien is het ook erg leuk. Wat je als leuk ervaart, neem je makkelijk over. De ‘fun-factor’ van deze cursus is dan ook hoog.

Moderne recreatiebaden

De moderne recreatiebaden zitten vol stroomversnellingen, glijbanen, draaikolken en wildwaterkreken! En een zwembaantje is meer dan 25 meter! Natuurlijk willen ouders dat hun zoon of dochter zich hier ook kan redden. Survival & Fun leert kinderen alle vaardigheden om veilig te gaan zwemmen in elk recreatiebad, maakt niet uit hoe groot!

6 Weken cursus

De cursus bestaat uit zes lessen van elk 45 minuten. Vier lessen zijn in Bad Bloemendal, waar de nodige vaardigheden worden geleerd en geoefend. Dan gaan de kinderen voor de laatste twee lessen naar zwembad Octopus in Leusden. En bad vol zwemuitdagingen. De hele cursus kost € 45,-. De lessen zijn op woensdagmiddag, na schooltijd.

Informatie en inschrijven

Wil je meer weten? Of je kind inschrijven? Bel met de receptie van het bad via 033-245 24 24. Of kijk op www.badbloemendal.nl. Natuurlijk kun je ook even langskomen bij Bad Bloemendal aan de Bloemendaalseweg 7 in Nijkerk.

advertentie