Bar-Eetcafé Centraal uit Nijkerk wint de Bronzen Tapknop

Nieuws

NIJKERK - Bar-Eetcafé Centraal behoort tot de beste biertappers van Oost-Nederland. De horecazaak is namelijk winnaar van de Bronzen Tapknop. Deze bijzondere onderscheiding is uitgereikt aan Wilco en Sandra van Moorselaar van Bar-Eetcafé Centraal door Jan Mulder van Heineken Nederland. Bar-Eetcafé Centraal behoort tot de drie beste horecazaken van Oost-Nederland. De winnaar dingt tevens mee in de strijd om het Gouden, Zilveren of Bronzen Fust.

,,Met de Bronzen Tapknop mag dit café zich rekenen tot één van de drie cafés in de regio waar het beste bier wordt getapt. Gasten kunnen in dit café genieten van Heineken bier zoals je dat hoort te drinken. Daarbij is het café uitermate gastvriendelijk en voelen gasten zich dus altijd welkom'', aldus regio Accountmanager Jan Mulder van Heineken Nederland. Eigenaren Wilco en Sandra van Moorselaar van Bar-Eetcafé Centraal zijn erg trots op de onderscheiding. ,,Goed tappen is hartstikke belangrijk, dat weet ons hele team. Het is fantastisch om hiervoor beloond te worden. Uiteraard gaan we volgend jaar voor de Gouden Tapknop.'

Finalisten Gouden Fust

Naast de Bronzen Tapknop, werd in Oost-Nederland ook de Gouden en de Zilveren Tapknop uitgereikt. De drie winnaars strijden op 20 januari 2013 met 100 horecaondernemers uit het hele land in Ahoy Rotterdam om het Gouden, Zilveren of Bronzen Fust, de prijzen voor de beste horecazaken van 2012. Dat gebeurt tijdens een spectaculaire finale in de 'Grootste kroeg van Nederland' waar zij niet alleen strijden om de eretitel, maar ook als VIP-gasten aanwezig zijn tijdens De Vrienden van Amstel LIVE! 2013.

Over Goed Getapt

De verkiezing van de Gouden Tapknop 2012 maakt deel uit van het Goed Getapt programma van HEINEKEN Nederland. Jaarlijks doen hieraan ruim 2.000 horecaondernemers mee, die Heineken, Brand of Amstel op de tap hebben. Het Goed Getapt programma heeft tot doel om bewustwording van kwaliteit en kwaliteitsbeleving in de horeca te verhogen met de focus op tapbier. Naast bier worden ondernemers en hun personeel getraind, technisch ondersteund en getoetst op het gebied van speciaalbier, fris, wijn, gedistilleerd en op koffie en thee. De Gouden, Zilveren en Bronzen Tapknop worden toegekend op basis van ervaringen en rapportages van mystery guests die alle deelnemende horecazaken bezoeken. Ondernemers worden beoordeeld op goed gastheerschap, service en bierbehandeling. Goed getapt bier, maar ook het op de juiste manier serveren en behandelen van speciaalbier betaalt zich uiteindelijk uit in tevreden gasten die vaker terugkomen.

advertentie