Adelinde Cornelissen leest voor bij Bruna

Nieuws

NIJKERK - Woensdag 23 januari gaan de Nationale Voorleesdagen bij Bruna Andeweg & Pater weer van start. Het Prentenboek 'Nog 100 nachtjes slapen' van auteur en illustrator Milja Praagman is gekozen tot het Prentenboek van het jaar 2013. Ieder jaar wordt van het bekroonde prentenboek een mini editie met dvd uitgebracht. Deze speciale editie is dan verkrijgbaar voor slechts 5 euro.

Bruna Andeweg & Pater hebben de dressuuramazone Adelinde Cornelissen, Gelders Sportvrouw van het jaar en zilveren en bronzen medaille winnares tijdens de Olympische spelen in Londen bereid gevonden om haar voorleeskwaliteiten te tonen aan groep 2 van de Oranje Nassauschool. Ook ouders, grootouders, broertjes en zusjes zijn welkom om bij de opening aanwezig te zijn. Het festijn begint om 09.00 uur aan het Singel 32 in Nijkerk.

Traditioneel starten de voorleesdagen met het Nationale Voorleesontbijt. De bedoeling van dit leuke evenement is dat prominente inwoners van een gemeente voorlezen aan de kleinste kinderen. De ondernemers Ellen Andeweg en Bernard Pater vinden het voorlezen aan kinderen erg belangrijk. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en bezorgt de kinderen veel plezier. Regelmatig brengen wij dan ook, als Bruna, top kinderboeken uit voor zeer lage prijzen om zo het (voor)lezen laagdrempelig te houden.

,,Tijdens de Nationale Voorleesdagen hebben we nog een leuke actie voor de allerkleinsten, die volledig aansluit bij het thema van de voorleesdagen'', zegt Ellen Andeweg. Vanaf 30 januari heeft Nijntje haar allereerste bioscoopfilm: Nijntje de film. Je maakt bij ons kans op 4 gratis filmkaartjes voor één van de exclusieve Bruna Nijntje de film bioscoopvoorstellingen. Om alvast in de sfeer te komen kan je gratis een kijkdoos knutselvel en/of een kleurplaat ophalen in de winkel. Als je de kijkdoos of kleurplaat weer bij ons inlevert maak je kans om een leuk Nijntjepakket te winnen. De Nationale Voorleesdagen worden gehouden van 23 januari tot en met 2 februari.

advertentie