10 jaar Folkers Toegangstechniek BV

Nieuws

NIJKERK - Tien jaar geleden startte Leendert Folkers zijn eigen bedrijf genaamd Folkers Toegangstechniek. Het bedrijf ontwerpt, levert, monteert en beheert slagboominstallaties, wegzinkbare palen, speedgates, hek- en deuraandrijvingen, intercom-, toegangscontrole- en camera (CCTV) systemen.

door Maureen van Goethem

In steden, vooral in stadscentra, wordt het verkeer steeds drukker en moeilijker te leiden. Leendert: ,,Wij zijn tien jaar geleden begonnen met slagbomen, wegzinkbare palen en poortautomatisering. Maar daaromheen, of dat nu een slagboom of een draaipoort is, zijn er altijd aanverwante componenten en bijbehorende accessoires nodig zoals (video) intercom- en toegangscontrole systemen, camerabeveiliging, verkeerslichten en montagekasten voor inbouw van bedieningsapparatuur.’’

In de afgelopen tien jaar heeft Folkers zich gespecialiseerd in deze systemen. De systemen worden ingezet voor afsluitingen van bedrijventerreinen, sluipwegen, winkelcentra, winkelgebieden en marktpleinen. Door de opgebouwde vakkennis, beschikken zij over oplossingen op ieder gebied van elke vorm van toegangsautomatisering, daarbij altijd gebruikmakend van de allerbeste producten en de nieuwste technologieën.

Het bedrijf heeft opdrachtgevers, overheidsinstellingen, bedrijven en particulieren, in Nederland en België. Onlangs heeft Folkers in Hengelo een toegangscontrolesysteem geplaatst, waaronder een reeks wegzinkbare verkeerspalen. Deze verkeerspaal biedt vele gebruiksmogelijkheden: voetgangerszones kunnen gedurende de drukste tijden of permanent worden afgebakend, de doorgang naar en uit bepaalde zones kan worden beperkt tot degenen die daar toestemming voor hebben zoals winkeliers, bewoners, leveranciers en busdiensten. Ook hulpverlening zoals politie, brandweer en ambulance kan met behulp van ingebouwde transponders of mobiele verbindingen in elke afgesloten zone komen.

Folkers Toegangstechniek is een bedrijf met een persoonlijke, betrokken manier van werken. Hun opdrachtgevers, overheidsinstellingen, bedrijven en particulieren, kunnen rekenen op flexibiliteit, deskundig advies en praktische oplossingen. ,,Dit willen we bereiken met kwaliteitsproducten, goede communicatie, door het leveren van maatwerk, door betrouwbaar te zijn en net even dat extra stapje te zetten.’’

Folkers Toegangstechniek. Melkrijder 11g, Nijkerk. Tel.: 033-2466438. www.folkers-tt.nl

V.l.n.r.: Jacco Roelofsen, Wilco de Jong, Robert Morren en Leendert Folkers. Niet op de foto: Elsbeth Guliker

advertentie