Tentoonstelling van jubilerend Historische Hoeflake

Nieuws

HOEVELAKEN - De traditionele nieuwjaarsbijeenkomst van de Lions Club Hoevelaken zal ook het jaar 2013 weer inluiden. Deze voor alle Hoevelakers vrij toegankelijke bijeenkomst wordt op vrijdag 4 januari 2012 vanaf 19.30 uur gehouden in Grand Café en Zalencentrum De Haen.

De fototentoonstelling die de Stichting Historisch Hoeflake in het kader van deze nieuwjaarsbijeenkomst organiseert, staat deze keer in het teken van haar 20-jarig bestaan. Er worden foto's tentoongesteld uit het inmiddels omvangrijke archief van Historisch Hoevelaken met als thema 'Kent u dit Hoevelaken?'.

Daarnaast geeft een doorlopende diapresentatie van Robert Kreuning een beeld van de totstandkoming van het op zaterdag 8 december j.l. geopende station in Hoevelaken.

De Hoevelakense nieuwjaarsbijeenkomsten worden ieder jaar druk bezocht door enkele honderden Hoevelakers, die elkaar het allerbeste voor het nieuwe jaar toe wensen. Daarnaast genieten ze vaak met veel herkenning van de fototentoonstellingen van Historisch Hoeflake, met ieder jaar een ander thema.

Iedere bezoeker wordt door de Lions onthaald met een kopje koffie of een drankje met een hapje. Deze geste wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sponsoren: Grand Café en Zalencentrum De Haen, Slager Traiteur Steltenpool, Brood/Banketbakkerij Toebast en Slijterij 't Schuurtje.

advertentie
advertentie