Traumahelikopter ingezet bij ongeval Beulekampersteeg Putten

3 november 2012 om 00:00 Nieuws

PUTTEN/NIJKERK - In de nacht van vrijdag op zaterdag is een bestuurder van een bestelwagen ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Beulekampersteeg in Putten. Een voorbijganger trof kort na 02:00 uur het voertuig aan waarna direct de hulpdiensten, waaronder het medisch team van een Traumahelikopter, werden gealarmeerd.

Het slachtoffer was, komende vanuit de richting van Nijkerk net voor de kruising met de Pasdijk frontaal tegen een boom gebotst en is door de brandweer van Putten uit het voertuig gehaald. De ambulancemedewerkers, die later assistentie kregen van de trauma-arts, hebben de bestuurder gestabiliseerd en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Het is onbekend wanneer en hoe het ongeval, dat in het buitengebied tussen Putten, Voorthuizen en Nijkerk ligt, heeft kunnen gebeuren. De politie heeft een onderzoekt ingesteld.

De zwaar beschadigde bestelauto is door een bergingsbedrijf afgevoerd. In verband met het ongeval is de Beulekampersteeg geruime tijd afgesloten geweest voor het verkeer.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie