Vrolijke Heidi's bij 't Overbos

29 oktober 2012 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Het was zaterdagavond een vrolijke boel in de skihut van recreatiepark 't Overbos. Als vervolg op het vorig jaar met succes geïntroduceerde 'Oktoberfest' werd het weer een dolle, dwaze en gezellige avond, compleet met lederhosen en dansende dames in fraaie Heidi-kostuums.

door Gerrit Steen

Behalve het carnaval van de Leutbroeken in De Slag, waarvan het seizoen binnenkort ook weer begint, heeft Hoevelaken een tweede feest waar door echte feestneuzen reikhalzend wordt uitgekeken, voor een heus en sfeervol 'Oktoberfest' hoeft niemand helemaal naar München af te reizen, nu kan ook iedereen binnen handbereik genieten van vrolijke skihutmuziek, Tirolerbraten, kip en last but not least, goudblonde halve literpullen vol schuimend bier.

Genieten

Nico en Jan Schreuder van 't Overbos hadden er samen met hun vrouwen Anita en Marion alles aan gedaan om er weer een mooi festijn van te maken. Nico: ,,Je kunt het bijna als een voorloper op het carnaval zien dat binnenkort weer van start gaat. Iedereen is fraai verkleed, het is een gezellig avondje uit waarbij je lekker uit je bol kunt gaan. We organiseren dit feest in samenwerking met de Hooglanderveense verenigingen Veenpower en Animato.'' De 'Heidi's' vonden het prachtig: ,,Het is gewoon heerlijk om de hele avond lekker te dansen, polonaise te lopen en te lachen met vrienden en vriendinnen. We genieten er met volle teugen van.'' Live optredens waren er van De Turfstampers, de Twirls en de Tiroler muzikanten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie