Rob Veen Fotografie opent eigen zaak in Nijkerk

28 oktober 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Fotograaf Rob Veen opent op zaterdag 3 november zijn eigen zaak Rob Veen Fotografie in het centrum van Nijkerk. Van 10.00 uur tot 17.00 uur kan iedereen een kijkje komen nemen in de vernieuwde winkel aan de Langestraat 22. Tijdens de opening biedt Rob Veen verschillende aanbiedingen en acties om de klanten welkom te heten.

Klanten kunnen bij Rob Veen terecht voor pasfoto's, reportages, afdrukken van foto's en extra service. Hij is gespecialiseerd in bruids-, portret- en bedrijfsfotografie. Met veel passie voor zijn vak en uitgebreide kennis van fotografie en camera's biedt hij zijn klanten fotoreportages van hoge kwaliteit en optimale service. Kwaliteit, klantgerichtheid, klantvriendelijkheid en persoonlijk advies kenmerken de service van Rob Veen Fotografie.

Rob Veen werkte voorheen als fotograaf bij Foto John Nispeling. Inmiddels is hij nu acht jaar actief als fotograaf en heeft hij de zaak overgenomen. Een winkel met een nieuwe start betekent een nieuwe uitstraling. Rob Veen heeft daarom de winkel totaal nieuw ingericht en veranderd in een moderne winkel met een herkenbare uitstraling.

Terug van weggeweest: 1-uur fotoservice

Bij Rob Veen Fotografie kunnen klanten weer eigen foto's afdrukken in de winkel en profiteren van de 1-uur fotoservice. Een snelle en eenvoudige manier om kwalitatief goede foto's af te drukken. Rob Veen heet u graag welkom op zaterdag 3 november a.s. om zijn nieuwe winkel en acties te bekijken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie