Jubileum TV Sparta met Paul Haarhuis

28 mei 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - De tennisvereniging aan de Watergoorweg viert zaterdag 9 juni haar jubileumfeest en zal dat groots doen. ,,We gaan voor de ultieme uitdaging om een keur aan activiteiten zonder veel speelruimte op één dag op ons park te organiseren'' zegt voorzitter Sibert van Leeuwen.

De feestdag begint om 12.00 uur met een Tennis Clinic voor de jeugd van TV Sparta, waarna om 13.30 een korte receptie gegeven wordt voor speciale genodigden. ,,Om 14.00 uur openen we het minipark, waar 2 mini tennisbaantjes liggen te wachten op de jongste jeugd van Nijkerk. Hier kunnen straks de 4 tot 7 jarigen de eerste tennisballen slaan. Een absolute aanwinst voor sportend Nijkerk en we zijn de gemeente Nijkerk dankbaar voor de medewerking en prettige samenwerking. Ook gaat onze bijzondere waardering uit naar het Rabobank Stimuleringsfonds die een forse financiële bijdrage geleverd heeft'', aldus van Leeuwen.

Nadat Paul Haarhuis om 14.15 een demonstratiepartij tegen leden van TV Sparta heeft afgewerkt zal dezelfde Haarhuis ook nog een Clinic verzorgen voor senioren. Tijdens een ,,happy hour'' zal gezellig nagepraat kunnen worden waarna er vervolgens op een groot scherm naar de EK wedstrijd Nederland-Denemarken gekeken kan worden.

,,Oud leden en belangstellenden zijn welkom om langs te komen, herinneringen op te halen en oude bekenden te ontmoeten'', vertelt de 5e voorzitter van de jarige vereniging. ,,Bijna dagelijks denk ik de laatste weken terug aan degenen die aan de wieg gestaan hebben van deze unieke tennisclub, waar zelfwerkzaamheid en het oude verenigingsgevoel nog volop aanwezig zijn. Dat gegeven alleen al is reden voor een feest''.

Voor senior leden van TV Sparta is er 's avonds een groot feest met live muziek van Party & Co.

advertentie
advertentie