Nieuw vervoermiddel Bzzzonder

26 april 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Kindercentum Bzzzonder neemt bijzonder vervoersmiddel in gebruik, namelijk een stint. De stint is een electrische bolderkar die ruimte biedt aan tien kinderen en wordt gebruikt om kinderen op een veilige manier te vervoeren. Bijvoorbeeld voor uitjes maar ook om kinderen van school te halen en naar de BSO te vervoeren.

Bzzzonder Corlaer in Nijkerk biedt kinderopvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Door bijzondere samenwerking met diverse partijen krijgen kinderen de mogelijkheid om hun eigen talenten te ontdekken en ontwikkelen. Bijvoorbeeld op het gebied van muziek en kunst. Ook kun je als kind hutten maken, je eigen groente verbouwen of gezellig theedrinken in de tuin. Jongere kinderen krijgen volop de mogelijkheid om in hun eigen tempo de wereld te ontdekken. Bzzzonder is nog op zoek naar partijen die het leuk vinden om samen te werken!

Bij Bzzzonder is iedereen welkom. Ook als je als kind een extra zorgbehoefte hebt. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden en niet de beperkingen. De opvang wordt uitgevoerd door professionals die bewust en bekwaam handelen. Zij creëren met enthousiasme een gezonde, liefdevolle en ontwikkelingsstimulerende omgeving en zien het als een voorrecht om een kind te begeleiden. Elk kind krijgt de gelegenheid zich te ontspannen, zijn talenten te ontwikkelen, te ontdekken en het beste uit zichzelf te halen. Veiligheid, duidelijkheid, betrokkenheid en plezier zijn daarbij de voorwaarden. Dit alles vanuit een christelijke identiteit: Iedereen is welkom, elk kind is Bzzzonder!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie