Domicilie makelaars ook in Nijkerk

18 april 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Per 1 mei 2012 is aan de Molenweg 1 in Nijkerk net als voorheen weer een makelaarskantoor gevestigd. Gerrit Schipper en Nick de Boer hebben de handen ineen geslagen. Zij openen in het pand waarin zij jarenlang hebben samengewerkt een makelaarskantoor, dat woonhuizen en bedrijfspanden aan-/verkoopt, aan-/verhuurt en taxeert onder de naam domicilie, makelaars voor wonen en werken.

De twee initiatiefnemers zijn geboren en getogen Nijkerkers en jaren werkzaam geweest in de makelaardij in hun geboorteplaats. Hierdoor is een behoorlijk netwerk opgebouwd. Dit biedt, in combinatie met de jarenlange ervaring van beide makelaars in het vak, een stevige basis voor de dienstverlening in de nieuwe vestiging in Nijkerk. Samen met Domicilie Makelaars in Ede kan op professionele wijze in een breed gebied worden bemiddeld tussen de verschillende partijen. Ook voor hypotheekadviezen kan Domicilie u door nauwe samenwerking met Jan Bouwman van VeHaPe van dienst zijn.

Per 1 mei gaat het kantoor officieel van start, maar al eerder wordt de aan-/verkoop en aan-/verhuur ter hand genomen. Het telefoonnummer van kantoor Nijkerk is tot 1 mei 06-53998565 en daarna 033-2000181. Ook kunt u informatie vinden op de website www.domicilie.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie