OV-chipkaart servicebijeenkomst

16 april 2012 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - Op woensdag 18 april 2012 van 19.00 tot 21. 30 uur in recreatiezaal ,,De Kopperhof'', woonzorgcomplex De Stoutenborgh, Sportweg 25 te Hoevelaken

Wilt u alles weten over de OV-chipkaart? Kom dan naar de gratis servicebijeenkomst, die Sigma in samenwerking met Ervaar het OV organiseert op woensdag 18 april 2012 van 19.00 tot 21.30 uur in recreatiezaal De Kopperhof, Sportweg 25 te Hoevelaken. Tijdens deze bijeenkomst informeren wij u van stap tot stap over het nieuwe betaalmiddel in het openbaar vervoer en  geven u de mogelijkheid om te oefenen met de OV-chipkaart.

De servicebijeenkomst bestaat uit twee delen. Het eerste deel is een presentatie waarbij de OV-chipkaart van a tot z wordt uitgelegd inclusief gebruik van instructiefilmpjes. Dit deel duurt ongeveer 90 minuten en u kunt tijdens deze presentatie gerust vragen stellen.

Na de pauze kunt u tijdens het tweede deel individueel vragen stellen , oefenen met de OV-chipkaart en folders en een aanvraagformulier meenemen. Er is apparatuur aanwezig zodat u kunt ervaren hoe u ,,saldo oplaadt''of bijvoorbeeld ,,een product ophaalt. Nu misschien nog onduidelijk maar straks hopelijk glashelder.

Heeft u belangstelling voor deze bijeenkomst dan opgeven bij Sigma, tel; 033 2474830 of j.verbeek@sigma-nijkerk.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie