Flevodames nemen geen punten mee naar Nijkerk

16 april 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - De dames van Flevo vertrokken afgelopen zaterdag naar Triton uit Putten. Ze hadden thuis met 7-2 gewonnen van Triton en wilde daar ook de punten weer binnen halen.

In de eerste periode was het Cindy Ham die door een snelle zwemactie binnen 14 sec de 1-0 op het scorebord wist te zetten. Triton kwamen niet onder de indruk en scoorde met een afstand bal 13 sec later de 1-1. Daarna werd er veel heen en weer gezwommen. De dames van Flevo wisten niet te scoren en ook de man meers werden niet benut. Triton wist in de laatste secondes wel te scoren uit een manmeer. 2-1

De tweede periode werd wat fysieke en wist Flevo niet veel kansen te benutten. Alleen uit een man meer wist Naomi Heimensen 2-2 te scoren. Triton wist daar meteen weer antwoord op te geven door uit hun man meer de 3-2 op het scoren bord te zetten.

De derde periode verliep niet soepel voor de dames van Flevo. Waar zij kansen lieten liggen wisten de dames van Triton wel de kansen te benutten en daardoor uit te lopen naar 5-2.

In de vierde periode was het voor beide ploegen zwaar. Er werden kansen gecreëerd maar niet benut en alleen Triton wist in de laatste secondes nog een keer de bal achter de keeper te leggen. 6-2

Volgende week komt de koploper nog op bezoek en dan zit het er op voor de dames van Flevo.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie