Intratuin leert klanten fruitbomen kweken

11 april 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Gezond leven! Iedereen is daar tegenwoordig mee bezig. Mensen gaan steeds bewuster om met hun gezondheid. Verantwoord eten, en dan vooral groente en fruit, is daar onlosmakelijk mee verbonden. En dat eten van groente en fruit gebeurt steeds meer uit eigen tuin. Het zelf kweken van groenten, verse kruiden en vooral ook fruit, is helemaal in. Zaterdag 14 april organiseert Intratuin Nijkerk van 10.00 t/m 16.00 uur in samenwerking met een authentieke kweker een complete workshop 'fruitbomen kweken' waar uiteraard ook de nodige fruitsoorten geproefd kunnen worden.

Wanneer kun je een fruitboom het beste snoeien? Hoe houd je een fruitboom het beste in vorm en hoe zorg je voor de meest optimale groei en mooiste vruchten? Intratuin Nijkerk geeft zaterdag 14 april het antwoord in een leerzame workshop. Van 10.00 t/m 16.00 uur wordt er iedere tien minuten een demonstratie gegeven waarin ook fruitige hapjes en drankjes geserveerd worden.

De Eetbare Tuin van Intratuin biedt een uitgebreid assortiment aan fruitplanten waaronder druiven, peren, kiwi's en zelfs duofruit. Om klanten na de workshop extra te enthousiasmeren om zelf fruit te telen, heeft Intratuin Nijkerk een aantal leuke aanbiedingen in petto!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie