Team Kikano bezoekt Open Coffeeclub

10 april 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Tijdens de Open Coffee op 13 april zullen Nadine Terschegget en Lonneke Zegers, leerlingen van het Corlaer College, het koffienieuws verzorgen. Zij gaan vertellen over Team KIKANO en presenteren hun plannen voor het vaarproject voor KIKA. Tijdens Open Coffee is het altijd mogelijk voor één van de deelnemers tijdens het 'koffienieuws', rond 16.00 uur, de koffiemok in de hand te nemen en een nieuwtje te vertellen, een bedrijf te presenteren of een vraag te stellen. Op vrijdag 13 april is de beurt aan de jonge bezoekers. Open Coffee start om 15.30 uur in Brasserie Kade 10.

Team KIKANO

Nadine en Lonneke zijn, met een aantal andere leerlingen van het Corlaer College, al enige tijd bezig met het bouwen van een grote kano, waar 10 personen plaats in kunnen nemen. Naast het bouwen van de kano - wat op zich al een uitdaging is - staat hen een nog veel grotere uitdaging te wachten. Met de kano gaan ze namelijk zoveel mogelijk kilometers varen om zo € 25.000 op te halen voor Stichting KIKA. Hoe, wat en waarom vertellen ze op vrijdag 13 april aanstaande rond 16.00 uur tijdens 'koffienieuws'.

Geen verplichtingen

Open Coffee Club staat open voor iedereen die wil netwerken. Men kan bijpraten met een kop koffie in de hand, ervaringen uitwisselen, ideeën bespreken en kennis delen. Lid zijn van een Open Coffee Club kost geen lidmaatschapsgeld. Alleen de eigen drankjes. De bijeenkomsten zijn laagdrempelig en zonder verplichtingen. Aanmelden is dus niet verplicht. In Nederland bestaat Open Coffee nu 5 jaar en er zijn zo'n 300 Open Coffee Clubs. De communicatie met de leden in Nijkerk gaat via het netwerk Linkedin (http://bit.ly/chYnVc) en via de website: http://opencoffeenijkerk.wordpress.com/. Hierop staat alle informatie en een telefoonnummer voor eventuele extra informatie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie