Flevo na een zware strijd met 1 punt naar huis.

Nieuws

NIJKERK - De dames van Flevo vertrokken zaterdag met 1 wissel naar Borculo om het op te nemen tegen Brc Schuurman 3. Thuis was het een vrij fysieke wedstrijd die uiteindelijk werd gewonnen doordat Flevo de laatste periode een partje lang man meer hadden.

De eerste periode begon met een hoop heen en weer zwemmen. Flevo kreeg een overtalsituatie die helaas niet werd benut. En met nog 1.53 op de klok, wist Cindy Ham door de verdediging te breken en de 1-0 op het scoren bord zetten. Jammer genoeg werd vrij snel daarna uit een vrije worp de 1-1 gescoord.

In het tweede periode werden meerdere kans gecreëerd maar niet benut. Door goed verdedigend werk van Josée van den Hoven kregen de dames van Brc Schuurman weinig kansen. De kans die ze wel kregen werd echter wel benut. 2-1

In de derde periode werd veel gezwommen en werd de wedstrijd steeds fysieker en zwaarder. Elianne van Soest wist nog wel een mooi doelpunt te scoren uit een keurige pass van Margrita Bolink. 2-2

De vierde periode werd wederom een zwaar partje, maar de dames van Flevo wilden toch graag met drie punten naar huis. Er werd hard gewerkt en kansen gecreëerd maar er kwam geen doelpunt uit. De dames van Brc Schuurman zetten ook alles op alles om de punten binnen te halen en probeerden door de verdediging van Flevo te komen. Door de goedwerkende verdediging en het keeperswerk van Vivian Haandrikman wisten de dames een tegendoelpunt te voorkomen. Met nog een paar seconden kreeg Flevo nog een kans om het winnende doelpunt te maken, maar deze werd echter helaas gemist.

Volgende week komt Brc Schuurman 2 op bezoek in Nijkerk en daar hebben de dames van Flevo nog een appeltje mee te schillen.

advertentie