Techniek op het Corlaer: innovatief en toekomstgericht

23 maart 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Afgelopen week vond op het Corlaer College een 'diner pensant' plaats waar vertegenwoordigers uit het onderwijs (vmbo en mbo) en het regionale bedrijfsleven (Nijkerk, Amersfoort, Bunschoten/Spakenburg, Barneveld, Hoevelaken, Leusden en Putten) tijdens een vijfgangen diner met elkaar in gesprek zijn gegaan over de (toekomst)perspectieven van het technisch onderwijs in deze regio.

Aan tien tafels werd volop gediscussieerd door de enthousiaste deelnemers. Duidelijk is deze avond geworden dat de bedrijven zeer betrokken zijn bij het technisch onderwijs en dat zij actief meedenken over de invulling van innovatief en toekomstgericht onderwijs. Want ook de bedrijven zijn er bij gebaat als er voldoende goed gekwalificeerde medewerkers worden opgeleid. Er is daarom een aanzet gegeven tot een intensievere samenwerking. Deze samenwerking vertaalt zich voor het Corlaer College in een onderwijsprogramma waarbij gebruik gemaakt zal worden van de faciliteiten, kennis en de mogelijkheden binnen de bedrijven in onze prachtige regio!

Mocht u vragen hebben of geïnteresseerd zijn in ons partnerschap of in ons onderwijsconcept, dan kunt u contact opnemen met het Corlaer College.

U kunt hiervoor mailen met joldenhuis@corlaercollege.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie