Jerry van de Bunt in RVB Racing team

Nieuws

NIJKERKERVEEN - Het RVB Racing team geeft Jerry van de Bunt, de jonge Nijkerkerveense motorcoureur de kans om zijn talent dit jaar optimaal te kunnen exploiteren door voor een goed georganiseerd professioneel raceteam te zorgen.

Dit jaar gaat Jerry in de nieuwe Moto3 klasse rijden. Hij rijdt dit jaar volledig IDM (Internationaal Duits Kampioenschap) en ONK (Open Nederlands Kampioenschap) Hij heeft een gloednieuwe motor en daarmee heeft hij deze week getest op het circuit in Almeria, Spanje. Deze voorjaarstraining duurde van dinsdag tot en met vrijdag.

Het was de eerste keer dat er met deze motor gereden werd door Jerry van de Bunt. De trainingen verliepen goed en dagelijks werden de tijden steeds sneller. Voor de monteurs is deze motor ook compleet anders en dit was dan ook een mooie gelegenheid om ervaring op te doen. Op 9 april is de eerste ONK race van dit seizoen op het TT circuit in Assen. We zijn razend benieuwd hoe dit zal uitpakken en hoe snel de nieuwe motor in verhouding tot de concurrentie is.

Voor dagelijks verslag tijdens de races zie nieuws www.rvbracing.nl

advertentie