Waterpolodames van Flevo laten onnodig punten

Nieuws

NIJKERK - De thuis wedstrijd tegen VZ&PC 2 uit Vriezenveen werd een onbesliste wedstrijd en eindigde in 3-3. Nu moesten de dames het laten zien in een uit wedstrijd of ze op zijn minst dit resultaat konden evenaren.

Er werd goed begonnen aan de wedstrijd en al binnen enkele minuten kon Elianne van Soest het eerste doelpunt maken van de wedstrijd. 0-1. Helaas kwam er meteen een tegen aanval waaruit de tegenpartij wist weten te scoren. Daarna krijg VZ&PC 2 een vrije worp op de vijf meter, hieruit maakte ze wederom een doelpunt. 2-1. Vlak voor tijd van het eerste partje kregen de dames uit Nijkerk een vijf meter mee, helaas wist Margritta Bolink hier uit niet te scoren. De keeper dook in de goede hoek.

Tweede part kwam er al binnen 30 sec een doelpunt, wederom één van buiten de vijf meter. Elianne van Soest wist ook het doel van de tegenstander weer te vinden, en plaatste de bal achter de keepster. 3-2. De dames uit Vriezenveen scoorde nogmaals, en er werd nog een dame uit gestuurd, de Nijkerkse dames konden niet profiteren van de man meer situatie. Jose van den Hoven wist aan de Flevo zijde te scoren vanaf de acht meter. 4-3.

In het derde partje kregen de Flevo dames een aantal overtal situaties deze werden wederom niet benut. Wel wist Miranda van de Vliert blindelings het doel te vinden van de tegenpartij. 4-4. Een Nijkerkse dame deed iets wat niet mocht en werd eruit gestuurd, hiervan wist VZ&PC 2 te profiteren. 5-4

In het laatste en vierde partje zou beslissend moeten zijn. Flevo kreeg nog een overtal situatie maar doordat de vrije man niet werd gevonden werd deze niet benut. Wel wist de tegenstander nog een bal in het doel te plaatsen bij de Nijkerkse dames. 6-4. Dit was dan ook de uitslag. Doelpunten: Elianne van Soest 2x, Jose van den Hove en Miranda van de Vliert 1x.

advertentie