Hengelsportvereniging Hoop Op Geluk organiseert jeugdviscursus

26 februari 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Hengelsportvereniging Hoop Op Geluk organiseert een jeugdviscursus voor kinderen van acht tot en met dertien jaar. Tijdens de cursus wordt er huiswerk meegegeven en zullen er thuis ook andere opdrachten uitgevoerd moeten worden. Door de vereniging wordt een complete hengeluitrusting ter beschikking gesteld, er hoeft dus geen hengel en dergelijke aangeschaft te worden.

Na het behalen van het diploma mag de cursist(e) al deze spullen houden. Uiteraard wordt er tijdens de lessen voor een frisdrankje gezorgd. Na het examen wordt de cursist(e) automatisch voor dit jaar lid van hengelsportvereniging ,,Hoop Op Geluk''. Voor deze cursus, inclusief hengeluitrusting en lidmaatschap voor het jaar 2012 vragen wij een bijdrage van € 22,50 per deelnemer. Gelieve dit bedrag op de eerste cursusmiddag te voldoen. De cursus wordt gegeven in het clubhuis van H.S.V. ,,Hoop Op Geluk'', Watergoorweg 87A te Nijkerk. Meer info of inschrijven? Mail dan de secretaris Gert van Beek, g.vanbeek@hoopopgeluk.nl

Vermeld wel bij inschrijving de adresgegevens en de geboortedatum van de cursist. Alle lessen en het examen zijn op woensdag, aanvang 13.30 tot 16.00 uur. Cursusdata: 28 maart, 4 april, 11 april, 18 april, 25 april examen (ca 16.00 uur diploma uitreiking).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie