Inschrijving 27e Sportmarathon geopend

Nieuws

NIJKERK - Bar Sporthal Watergoor organiseert komende zomer voor de 27e keer in successie de Sportmarathon. Het meest omvangrijke sportevenement in de Nijkerkse regio start op vrijdagavond 15 juni om 18.30 uur en stopt traditiegetrouw vierentwintig uur later 16 juni om 19.30 uur.

Naast gangbare sporten zoals zaalvoetbal, tennis, volleybal, waterpolo en handbal, staan tijdens deze editie staan weer activiteiten op de rol die het evenement karakteriseren. Bijvoorbeeld tobbedansen, vrachtauto trekken, klaverjassen en met als klapstuk op de vrijdagavond: de playbackshow. De Sportmarathon, een fenomeen onder sportminnend Nijkerk en omgeving, geniet bekendheid door de gemoedelijke en gezellige sfeer. ,,En dat alles in de Olympische gedachte'', zegt mede-organisator Frits van de Pol, uitbater van Bar Sporthal Watergoor. ,,Meedoen is belangrijker dan winnen.''

Inschrijven voor het 18 sporten tellende evenement kan tot 7 april. Er is plek voor vijftien teams, dus wees er snel bij. Vol is namelijk vol. Inschrijven kan op drie manieren. Aan de bar in sporthal Watergoor, per e-mail sportmarathon@upcmail.nl of telefonisch 033-2461285. Bent u nooit eerder betrokken geweest bij de sportmarathon maar lijkt het u leuk om mee te doen? Kom dan naar de informatieavond op dinsdag 13 maart om 20.00 uur in Bar Sporthal Watergoor. Of neem contact op met de organisatie.

advertentie