Acht nieuwe gediplomeerde scheidsrechters voor NSC

Nieuws

NIJKERK - Vrijdag 3 februari verzamelden 14 scheidsrechters in spé, waarvan acht stuks van NSC te weten Rob Hobbeling, Jari Vedder, Fimoud Latife, Uzeyir Kahraman, Marcel Blom, Mike Blom, Youri Blom en Collin Blom, om zich op te maken voor het examen Basisopleiding Scheidsrechter Veldvoetbal (BOS) van de KNVB.

De afgelopen maanden volgden zij 7 bijeenkomsten bij NSC en leidden stagewedstrijden, dit alles gecoördineerd door scheidsrechtercoördinator Ben Duits van NSC, om uiteindelijk het felbegeerde diploma te mogen ophalen onder het toeziend oog van twee examinatoren van de KNVB.

Vanwege de bingoavond bij NSC werd uitgeweken naar de Volle Buick, waarvoor hartelijk dank Jannie Schepers van het restaurant en sponsor van NSC, waar onder prima omstandigheden het examen bestaand uit een spelregeltoets en het opmaken van een strafrapport gemaakt kon worden.

Vol enthousiasme werd om 19.00 uur begonnen met het examen door de kandidaten en om 20.30 uur werd de uitslag bekend gemaakt: alle 14 cursisten zijn geslaagd.

advertentie