Van Renselaar Adviseurs & Accountants in een nieuw jasje

Nieuws

NIJKERK - Met ingang van 1 januari heeft ons bedrijf een nieuwe naam,een nieuwe huisstijl en een nieuwe locatie. Vrijdag 10 februari worden de deuren van het nieuwe pand aan de Oude Barneveldseweg 85 (het oude pand van Van Bokorst Architecten) geopend.

Teo Polhoud en Eward Wulfsen hebben 10 jaar geleden Administratiekantoor Van Renselaar overgenomen van de oprichter Drikus van Renselaar en hebben het kantoor ontwikkeld tot het kantoor dat het nu is. Vorig jaar is Jasper van Essen als vennoot toegetreden tot de maatschap. Inmiddels telt het kantoor 17 medewerkers.

Bij Van Renselaar Adviseurs & Accountants staat een jong team met mensen klaar, dat graag van dienst wil zijn op het gebied van administratie, maar ook bij ingewikkelde fiscale vraagstukken en bedrijfsovernames.

Of u nu uw particuliere belastingaangifte wilt laten verzorgen, startende ondernemer bent of al een gevestigde onderneming heeft waarbij u als eigenaar ondersteuning nodig heeft, dit is allemaal mogelijk. Kortom; Van Renselaar Adviseurs & Accountants wil u als allround adviseur graag van dienst zijn.

Iedereen is vrijdag 10 februari tussen 15.00 en 19.00 uur van harte welkom om het nieuwe kantoor aan de Oude Barneveldseweg 85 te Nijkerk te komen bekijken. Meer informatie op de website: www.vranijkerk.nl.

advertentie