Historisch Hoeflake verlevendigt Nieuwjaarsbijeenkomst Lions met bijzondere fototentoonstelling

30 december 2011 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - De fototentoonstelling die de Stichting Historisch Hoeflake in het kader van de nieuwjaarsbijeenkomst op 6 januari 2012 in De Haen organiseert, heeft deze keer als titel 'Jaaroverzicht 2011, met een knipoog naar het verleden'. Er zijn in Hoevelaken gemaakte foto's te zien van belangrijke gebeurtenissen, die in 2011 in Hoevelaken plaatsvonden. Daarnaast heeft de fotocommissie van Historisch Hoeflake - bestaande uit Jan Baas, Max van Deuveren, Wim Heining en Aalt van de Pol - in de archieven van Historisch Hoeflake gezocht naar foto's uit het verleden, die verwantschap vertonen met die recente gebeurtenissen.

De bijzondere fototentoonstelling maakt onderdeel uit van de inmiddels traditionele nieuwjaarsbijeenkomst van de Lions Club Hoevelaken. Deze voor alle Hoevelakers vrij toegankelijke bijeenkomst wordt op vrijdag 6 januari 2012 vanaf 19.30 uur gehouden in Grand Café & Partycentrum De Haen.

Vanwege het 30-jarig bestaan van de Lions is er tijdens de bijeenkomst een doorlopende videopresentatie te zien, die een beeld geeft van de activiteiten die de Lions afgelopen 30 jaar in Hoevelaken hebben geïnitieerd.

De Hoevelakense nieuwjaarsbijeenkomsten worden ieder jaar druk bezocht door enkele honderden Hoevelakers, die elkaar het allerbeste voor het nieuwe jaar toewensen. Daarnaast genieten ze vaak met veel herkenning van de fototentoonstellingen van Historisch Hoeflake, met ieder jaar een ander thema.

Iedere bezoeker wordt door de Lions onthaald met een kopje koffie of een drankje met een hapje. Deze geste wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sponsoren: Grand Café & Partycentrum De Haen, Slager Traiteur Steltenpool, Brood/Banketbakkerij Toebast en Slijterij Wijnhandel 't Witte Schuurtje.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie