Kies de Nijkerkse politicus van 2010

1 december 2010 om 00:00 Nieuws

De verkiezingen van maart 2010 zijn alweer bijna vergeten, maar hebben de politici in Nijkerk ook hun beloften waargemaakt? Nijkerkers, Veenders en Hoevelakers kunnen het laten weten.

NIJKERK - De inwoners van Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken kunnen de komende weken de politicus van het jaar 2010 kiezen.

door Henk Brinkman

De Stad Nijkerk en het Politiek Café van de lokale omroep Nfm organiseren dit jaar gezamenlijk de verkiezing van de Nijkerkse politicus van het jaar. De politieke journalisten uit Nijkerk brengen hun stem uit, maar deze krant en het politieke radioprogramma van Ely Hackmann stellen ook de inwoners van de gemeente in de gelegenheid hun voorkeur bekend te maken.In de uitzending van het politiek Café op vrijdag 17 december wordt de uitslag bekend gemaakt. Het Politiek Café wordt uitgezonden op Nfm tussen 17 en 18 uur en is ook te beluisteren via de Kabelkrant.

Mail de redacties

Lezers van de Stad Nijkerk en luisteraars van het programma kunnen hun voorkeur kenbaar maken door een email te sturen. Dat kan naar de redactie van de Stad Nijkerk: stad.nijkerk@bdu.nl of naar ely@magUzien.tv.

Voor alle duidelijkheid een overzicht van raadsleden per fractie.

CDA: Hugo Doornhof, Christien Zeldenrust, Jan Poorter, Henk van den Boom, Joop van Ruler, Cisca van Drie, Alex de Weerd en Eric Stuive.

ChristenUnie-SGP: Hilbrand Rozema, Hans Boer, Marieke Doddema, Hans Mekking, Hans van der Hart.

VVD: Boudewijn van der Woerd, Marly Klein, Mariëlle Broekman.

PRO21: Jan Duinhouwer, Nadya Abooyacoub, Eghard Kouwenhoven, Rob Ruijtenberg.

Lokaal Belang: Aart Klompenhouwer, Ries van Elteren, Jan Willem Wicherink, Theo Manten.

PPP: Patricia van der Hurk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie