Afbeelding
Google Maps

Tank S Nijkerk wordt Shell

Nieuws

NIJKERK Het tankstation van Tank S aan de Ambachtstraat in Nijkerk wordt een Shell tankstation. Dat is het resultaat van een geïntensiveerde samenwerking van Shell met Van Staveren. De wijziging moet in juli van dit jaar zijn doorgevoerd.

Van Staveren en Shell tekenden op 27 februari 2018 een nieuwe overeenkomst die de samenwerking verder zal intensiveren. ,,Shell is al meer dan zeventig jaar onze partner. We zijn tot een goede overeenstemming gekomen waardoor we met elkaar de uitdagingen van verandering én vernieuwing in de brandstofmarkt met vertrouwen tegemoet zien. Onze beide kernwaarden lopen naadloos in elkaar over. Elkaar verder helpen was en is nog steeds ons uitgangspunt", zegt Van Staveren in een persbericht.

Voorbereid zijn op de toekomst. Dat is één van de opdrachten die directeur Jitha van Staveren op zich nam, nadat zij in 2016 het familiebedrijf overnam. De intensievere samenwerking is daar een volgende stap in. Dit heeft gevolgen voor enkele van de 37 tankstations van Van Staveren. In juli 2018 gaan de bemande locaties: Esso Almere Buiten, Tank S Randweg (Emmeloord), Tank S Nijkerk en Tank S Lelystad omgekleurd worden naar Shell. Dit geldt voor zowel het voorterrein als de shop. Bovendien zal Van Staveren dit jaar op twee locaties starten met Deli by Shell, het nieuwe shop- en bakery concept van Shell.

advertentie