Nijkerkse Slimster wint FD Gazellen Award voor 3e jaar op rij

Nieuws Deel je nieuws

Slimster wint FD Gazellen Award voor 3e jaar op rij

 

Voor het 3e jaar op rij mag het in Nijkerk gevestigde Slimster een FD Gazellen Award in ontvangst nemen. Ook dit jaar behoort de vergelijker tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

 

Marco Schuurman: "Voor het derde jaar op rij mogen wij ons tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland rekenen. Een mooie waardering voor wederom een jaar met gezonde groei. Zo trots op het gehele team en alle partners! Keerzijde van deze groei is dat wij ons mooie kantoor in Nijkerk zullen gaan verlaten, het past écht niet meer. De verwachting is dat we begin 2020 ons nieuwe kantoor in Amersfoort zullen gaan betrekken om verdere groei te kunnen faciliteren."

 

De FD Gazellen Awards zijn een initiatief van het Financieel Dagblad. Dit jaar worden ze voor de 16e keer uitgereikt. Voor bedrijven in het oosten van Nederland vindt deze uitreiking plaats op 12 november in het Orpheus Theater in Apeldoorn.

 

Criteria FD Gazellen

In 2017 mocht Slimster voor het eerst een FD Gazellen Award in ontvangst nemen. Slimster voldoet nu voor het 3e jaar op rij aan de criteria. Bedrijven moeten in ieder geval drie jaar ononderbroken een omzetgroei behalen van tenminste 20%. Daarnaast moeten ze financieel gezond zijn en wordt er ook gekeken naar winstmarge en personeelsgroei. Ook in 2019 slaagt Slimster met vlag en wimpel voor de test. 

 

Over Slimster

Slimster is een vergelijker waar klanttevredenheid voorop staat. Maandelijks vinden meer dan 400.000 Nederlanders via Slimster de beste deal.

 

advertentie
advertentie