Karina Kruizinga, HR Manager Dolphin Metal Separation, Gert-Jan Gerrits, directeur Inclusief Intervens en Frans Goerres, Operational Manager Dolphin Metal Separation.
Karina Kruizinga, HR Manager Dolphin Metal Separation, Gert-Jan Gerrits, directeur Inclusief Intervens en Frans Goerres, Operational Manager Dolphin Metal Separation. eigen foto

Medewerkers Inclusief Intervens tevreden aan de slag bij Dolphin Metal Separation in Harderwijk

Nieuws Deel je nieuws

Vanaf eind mei zijn 7 collega’s van Inclusief Intervens gedetacheerd bij het bedrijf Dolphin Metal Separation in Harderwijk. Onlangs hebben beide partijen de handtekening gezet onder deze vorm van samenwerking.

Aanleiding voor deze samenwerking was de behoefte aan extra arbeidskrachten bij Dolphin. In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen wilde Dolphin Metal Separation graag mensen inzetten met een afstand tot de arbeidsmarkt.  Karina Kruizinga, HR Manager bij Dolphin Metal Separation, is werkzaam geweest bij Inclusief Intervens en was op de hoogte van de mogelijkheden die Inclusief Intervens kan bieden. Zij nam contact op met Gert-Jan Gerrits en zo is het balletje gaan rollen.

Werkzaamheden 
Dolphin Metal Separation BV is gespecialiseerd in het scheiden van non-ferro metalen. Na de scheidingstechnieken bij Dolphin Metal Separation zijn de non-ferro metalen gereed om opnieuw te kunnen worden ingezet als grondstof voor o.a. de auto-industrie, terwijl het ontstane restproduct, dermate schoon is geworden om bijvoorbeeld te kunnen worden gebruikt als onderlaag bij de aanleg van nieuwe wegen.
De medewerkers van Inclusief Intervens sorteren de diverse metalen in de daarvoor bestemde bakken. 

Samenwerking
Dolphin heeft in overleg met Inclusief Intervens gekeken naar mogelijke aanpassingen, zodat het voor de medewerkers van Inclusief Intervens een prettige werkomgeving kon worden. De groep medewerkers wordt begeleid en ondersteund door een voorman van Inclusief Intervens. 

De samenwerking verloopt goed en de medewerkers van Inclusief Intervens voelen zich al helemaal thuis. Dit komt mede door het warme welkom en de behulpzaamheid van alle collega’s. De medewerkers van Inclusief Intervens zijn zelfs al mee geweest met een bedrijfsuitje ter ere van het 10-jarig bestaan van Dolphin. 

advertentie