Afbeelding
Henk Merjenburgh

Profiteer nu van 12 euro korting op ticket Dolfinarium

Nieuws

NIJKERK Dolfijnen spotten en verrassende shows bezoeken kan dit jaar extra voordelig. Profiteer nu van 12 euro korting op een ticket voor Dolfinarium Harderwijk. De goedkope tickets zijn geldig tot en met 27 oktober.

Aan de rand van het Veluwemeer ligt het Dolfinarium, het grootste zeezoogdierenpark van Europa. De plek voor een verrassend dagje uit voor het hele gezin.

[DOLFIJNENSHOW] Het DolfijndoMijn behoort zonder twijfel tot de populairste plekken van het park. In dit sfeervolle theater kun je terecht voor een spetterende en leerzame show. De dolfijnen en hun trainers nemen het publiek mee op wereldreis. Wat je kunt verwachten? Spectaculaire sprongen, ontroerende momenten en verrassende effecten.

[HAAIEN EN ROGGEN] Durf jij een haai of een rog te aaien? In het Roggenrif kun je niet alleen roggen en haaien zien; je kunt ze ook aanraken. ,,Dat is een heel bijzonder gevoel´´, verklapt een woordvoerder van het Dolfinarium.  ,,En kijk ook eens naar de vierkante eitjes die ze leggen in het laboratorium.´´

[ONDERWATERWERELD] Het onderwaterleven ken je wellicht van natuurfilms, maar heb je het ook al wel eens met eigen ogen bekeken? Onderwaterwereld Odiezee maakt het mogelijk. Met een lift daal je af naar de wereld van dolfijnen en walrussen. Een glaswand van zestig meter lang biedt uitzicht op het leven onder water.

[TICKETS MET KORTING] Als lezer van StadNijkerk.nl profiteer je nu van 12 euro korting per ticket. Je betaalt slechts  € 16,50 p.p. in plaats van € 28,50 p.p. (zolang de voorraad strekt). Het Dolfinarium is geopend tot en met 27 oktober. De tickets zijn het hele seizoen geldig.

advertentie