Afbeelding
Op=Op

Op=Op Voordeelshop wil doorstart maken

Nieuws

NIJKERK Op=Op Voordeelshop gaat voor een doorstart. Curatoren Jeroen Reiziger en Ynze Talstra onderzoeken de mogelijkheden en hebben inmiddels een investeerder gevonden. Op=Op Voordeelshop is in Putten gevestigd aan de Langestraat 44.

Op 26 maart 2019 is het faillissement uitgesproken van de Op=Op Voordeelshop. De curatoren zijn sinds de faillissementsdatum bezig om te onderzoeken of Op=Op een doorstart kan maken. In dat kader hebben de curatoren in de afgelopen week met verschillende geïnteresseerde partijen gesproken en onderhandeld. Dit heeft ertoe geleid dat de curatoren met één van deze partijen tot overeenstemming is gekomen. Het gaat hier om een investeerder die in de komende periode samen met de huidige directie, Jos Venema en Vincent Alkema, gaat onderzoeken op welke manier Op=Op verder kan. In de komende weken zal dan ook steeds meer duidelijk worden hoe de toekomst van Op=Op er precies uit gaat zien. Intussen wordt de exploitatie van de winkels van Op=Op door de curatoren voorlopig voortgezet.

Op=Op Voordeelshop is voordeelspecialist op het gebied van verzorgingsproducten, huishoudproducten en gezondheidsartikelen. De eerste winkel opende in 1997 haar deuren in Klazienaveen. In 1999 werden er met franchise gestart. In 2015 stond de teller op honderd winkels. In totaal werken bij Op=Op circa 1340 mensen.

advertentie