Afbeelding
Gemeente Nijkerk

Power Light bouwt nieuw pand op De Flier

Nieuws

NIJKERK Het Nijkerkse bedrijf Power Light gaat zich vestigen in een nieuw pand op De Flier. Wethouder Mariëlle Broekman tekende onlangs de koopovereenkomst. Hiermee krijgt Power Light een perceel van ruim 6000 vierkante ter beschikking
voor de bouw van het nieuwe onderkomen.

Power Light werkt al bijna 20 jaar vanuit Nijkerk. Het bedrijf groeit en heeft behoefte aan meer ruimte, voor kantoren, showroom en opslag. Voor de locatie op De Flier, direct gelegen aan de A28, is Power Light het eerste bedrijf dat een daar een pand neerzet. De heren Overduin en de Groot van Power Light zijn blij met de aankoop: ,,Ons team van lichtspecialisten werkt zowel voor bedrijven als particulieren aan de meest uiteenlopende lichtconcepten. Onze opdrachtgevers verwachten een representatieve omgeving en een showroom waar de verlichtingsplannen en producten bekeken kunnen worden. We zijn blij dat we op De Flier verder kunnen bouwen aan ons bedrijf."

Wethouder Mariëlle Broekman: ,,Het is mooi om te zien dat een lokaal, en zeer innovatief, bedrijf het zo goed doet. Een goede uitstaling is belangrijk voor het nieuwe pand en de showroom, en ook voor De Flier. De locatie op De Flier en de ambitie van Powerlight passen goed bij elkaar."

advertentie