Marco Schuurman en Martijn van Dijk.
Marco Schuurman en Martijn van Dijk. Slimster

Nijkerkse jeugdvrienden winnen twee FD Gazellen Awards

Nieuws

NIJKERK Twee jeugdvrienden winnen met hun in Nijkerk gevestigde bedrijven allebei een FD Gazellen Award 2018. Hiermee behoren ze tot de meest snelgroeiende bedrijven van Nederland. Marco Schuurman en Martijn van Dijk zijn trots op de vergelijkingswebsite Slimster en het digitale marketingbureau Increase die ze samen hebben opgericht.

Marco Schuurman: ,,Een bijzonder groot compliment om samen twee awards in ontvangst te mogen nemen. Met het team timmeren we hard aan de weg. Als je kijkt naar het huidige marktsentiment, groeien we met Slimster tegen de markt in. Zo'n award bevestigt dat we de juiste dingen doen om succesvol te zijn en geeft ons een extra reden om trots te zijn."

Martijn van Dijk: ,,Op zo'n moment sta je ook even stil bij wat we samen hebben opgebouwd. We kennen elkaar uit onze studententijd en ondernemen was toen al een gezamenlijke passie. In 2009 hebben we de sprong gewaagd en werden we naast vrienden ook zakenpartners. Vanaf 2014 ging onze complete focus hiernaar uit en zijn we van tweemansbedrijf uitgegroeid tot twee succesvolle bedrijven. Afgelopen week zijn we ook samen genomineerd voor de toonaangevende Dutch Search Awards. Ook daaruit blijkt dat we echt samen goed op weg zijn."

FD GAZELLEN AWARDS De prestigieuze FD Gazellen Awards, een initiatief van het Financieel Dagblad, worden dit jaar voor de vijftiende keer uitgereikt. Om dit jaar in aanmerking te komen hanteerde het FD extra zware criteria. Bedrijven moeten in ieder geval drie jaar ononderbroken een omzetgroei van tenminste 20 procent behalen, financieel gezond zijn en winstmarge en personeelsgroei werden ook meegewogen.

SLIMSTER EN INCREASE Slimster is een producten- en dienstenvergelijker waar klanttevredenheid voorop staat. Maandelijks vinden meer dan 400.000 Nederlanders via Slimster de beste deal. Increase is een digitaal marketingbureau dat bedrijven, nationaal en internationaal, helpt het maximale uit hun digitale activiteiten te halen. Increase werkt voor webshops als Girav en voor grote organisaties zoals Sligro Food Group. Marco Schuurman: ,,We zijn twee op zichzelf staande bedrijven, maar we delen kennis, inspireren en helpen elkaar om het allerbeste naar boven te halen. Dat is wat ons bindt."

advertentie
advertentie