Zankyou International Award
Zankyou International Award ID-DJ Entertainment

ID-DJ Entertainment wint Zankyou international Wedding Award

Nieuws Deel je nieuws

ID-DJ Entertainment heeft nu ook de landelijke ZIWA , Zankyou International Wedding Award, in de wacht gesleept. Na vorige week verrast te worden met de regionale award, door stemmen van de bruidsparen en trouwleveranciers, heeft nu ook de vakjury van Zankyou ID-DJ Entertainment tot nationale winnaar benoemd in de categorie bruiloftmuziek en behoort het bedrijf tot de top 3 beste bruiloft muziek van Nederland.  

De vakjury heeft de winnaars gekozen op basis van ervaring, professionaliteit en portfolio van de leverancier!

Dennis & Corin van den Hoogen over hun 3e award in de trouwbranche in 2018: “Het begint er nu toch wel op te lijken dat al het goede inderdaad in 3en komt! We zijn super trots op ons team! Super om dit met hen te bereiken!”

ID-DJ Entertainment heeft ruim 15 jaar ervaring in de trouwbranche. Inmiddels draagt het bedrijf al 4 jaar het Keurmerk Trouwen en heeft het 2 Love Awards voor Beste Bruiloft DJ gewonnen en nu dus ook 2 ZIWA Awards.

Zankyou is een internationaal online huwelijks platform waar aanstaande bruidsparen kunnen kennis maken met mogelijke leveranciers voor hun bruiloft.  Elk jaar organiseren zij de ZIWA Zankyou International Wedding Awards.

advertentie