Afbeelding
Sparta Nijkerk

Sparta versterkt middenveld met twee nieuwe spelers

2 december 2021 om 15:46 Voetbal

NIJKERK Sparta Nijkerk heeft voor het nieuwe seizoen twee middenvelders van naam aangetrokken. Van Noordwijk komt spelmaker Thomas Reynaers, terwijl Christiaan van Hussen de overstap maakt van Sportlust’46 uit Woerden. Beide spelers zijn woonachtig in de provincie Utrecht.

Reynaers (29) wordt door Sparta genoemd als ‘de architect van Noordwijk’ en is vijf seizoenen actief voor de club uitkomend in de tweede divisie. De spelmaker valt op door zijn goede traptechniek en staat bij de technische commissie van Sparta bekend om zijn sterke coaching in het veld, ijzeren discipline en het lezen van een wedstrijd. Reyaers werd al langere tijd gevolgd en was door zijn verhuizing naar Utrecht op zoek naar een club met ambitie en passende speelstijl dichterbij huis. 

Ook de ervaren Christiaan van Hussen (29) uit IJsselstein heeft een behoorlijke reputatie opgebouwd bij de clubs FC Lienden, IJsselmeervogels, DVS’33 en Sportlust’46. Bij FC Lienden werd hij algeheel amateurkampioen, bij IJsselmeervogels kampioen van de derde divisie; bij beide clubs was hij aanvoerder. De energieke speler gaat voorop in de strijd en wordt door Sparta verder getypeerd als ‘multifunctionele middenvelder die bekend staat om zijn fitheid en mentaliteit.’

Reynaers tekent voor één seizoen, Van Hussen voor twee jaar. 

Door Marco Jansen

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie