Alex v Dommelen 1-0, 2-0; Michael v Dommelen 3-0

30 maart 2011 om 00:00 Voetbal

Het is voor Sparta Nijkerk niet te hopen dat het duel tegen Barendrecht maatgevend is voor de rest van de competitie. Een mat spelend Sparta Nijkerk ging kansloos met 3-0 onderuit.

Tegen Barendrecht waren de Spartanen te weinig doordrongen van de noodzaak tot strijd voor handhaving. Geen moment konden ze brengen wat nodig was voor een goed resultaat. In Nijkerk wonnen de Nijkerkers vrij eenvoudig van Barendrecht met 3-0, maar zaterdag was dat precies omgekeerd. Behalve de drie tegentreffers moesten de Nijkerkers ook een rode kaart incasseren voor invaller Van Nijhuis na een harde overtreding. Na afloop gaf Joris van Rooijen toe dat het heel slecht was en dat hij niet begreep waarom het maar niet wil lukken op beslissende momenten. Sparta Nijkerk kan die oorzaak maar beter snel opsporen en verhelpen, anders kan het wel eens te laat zijn.

Zaterdag krijgen de Spartanen koploper Spakenburg op bezoek. Vaak spannende duels met soms een verrassende uitslag. Sparta Nijkerk vaker verrast en misschien ook zaterdag vanaf 15.00 uur op De Ebbenhorst tegen Spakenburg.

advertentie
advertentie