Dave Nijenhuis 0-1; Job Kleerebezem 0-2

23 maart 2011 om 00:00 Voetbal

Voor de tweede week op rij moest Hoevelaken aantreden tegen een koploper. Van klasseverschil was niets te merken in het duel tegen Unicum, maar toch ging het duel met 0-2 verloren

Hoevelaken probeerde met verzorgd spel het doel te bestoken, terwijl Unicum steeds de diepe spits zocht. Beide manieren van spelen leverde weinig rendement op, want de kansen voor de doelen waren spaarzaam. De wedstrijd werd halverwege de tweede helft opengebroken door een ‘zondagsschot’ van Nijenhuis: 0-1. Hoevelaken nam daarna risico om de gelijkmaker te forceren. Die kwam niet en spits Kleerebezem besliste met de 0-2 het duel. Een goede wedstrijd, maar weer verlies en de gevarenzone komt angstvallig dichterbij.

Zaterdag volgt het streekduel tegen Terschuurse Boys. Kwaliteit is er voldoende, maar door blessures en wisselvalligheid is Hoevelaken onderin beland. Op eigen veld moet Terschuurse Boys het slachtoffer worden van de wederopstanding van Hoevelaken, zodat het naderende gevaar snel wordt afgewend. Het duel op sportpark Kleinhoven begint om 14.30 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie