Cerkan Ozturk 0-1

9 februari 2011 om 00:00 Voetbal

Vaak zat het NSC dit seizoen tegen in de slotfase, maar zaterdag viel de bal een keer goed. In de allerlaatste minuut van het duel in Nieuw Lekkerland kopte Ozturk zijn ploeg naar de winst: 0-1.

In de eerste helft was de thuisploeg beter en moest NSC nog duidelijk wennen aan de omstandigheden. De van een blessure teruggekeerde doelman Robert van de Bunt stond diverse keren uitstekend zijn mannetje, zodat het tot de rust doelpuntloos bleef.

Na rust deden de Nijkerkers het aanzienlijk beter en waren ze minimaal gelijkwaardig. Zeker toen Ozturk zijn opwachting maakte in plaats van de moeizaam opererende Soliman Rayouchi. Na wat goede mogelijkheden kopte Ozturk in de blessuretijd toch de verdiende 0-1 in het net en kon NSC feesten.

De laatste plaats is overgedaan aan Heerjansdam en dat is de tegenstander van zaterdag. Dan kan NSC de volgende stap maken in de strijd voor handhaving in de Hoofdklasse. Om 14.30 uur begint het spannende degradatieduel op de NSC-Burcht.