Jan Rudolf Beukers 1-0; Sanny Monteiro 1-1

24 november 2010 om 00:00 Voetbal

Het duel tussen NSC en Zwaluwen kon zaterdag alle kanten op. Beide ploegen kregen voldoende kansen, maar scoorden beide maar één keer: 1-1

De beginfase was voor de gasten uit Vlaardingen, maar doelman Verhoef deed zijn werk prima. Het tweede deel van de eerste helft was NSC kansrijk, maar ook zij wisten niet te scoren. Direct na rust ging dat beter, omdat Beukers een snelle aanval koppend afrondde: 1-0. Hoewel Zwaluwen even wankelde, kwamen ze na een klein uur toch langszij, door een bekeken schot van middenvelder Monteiro: 1-1.

Na de gelijkmaker ontspon zich een vermakelijk duel met goede mogelijkheden voor beide doelen. Het spel was misschien niet hoogstaand, maar zeker wel onderhoudend. In de slotfase krijgen de gasten de grootste kans, maar tot opluchting van de Nijkerkers kopte Emara in vrijstaande positie naast, zodat het 1-1 bleef.

Zaterdag speelt NSC het inhaalduel thuis tegen ASWH. Om de lage positie te verlaten is de volle winst weer eens nodig. In Nijkerk liggen er zeker mogelijkheden vanaf 14.30 uur