Reinier Joustra 1-0; Pieter Blom 2-0; Jordy Smit 3-0; Peter van der Weerd 3-1

24 november 2010 om 00:00 Voetbal

De bedoelingen waren goed, maar het lukte Hoevelaken niet om Zeewolde te verrassen. De thuisploeg bleef vrij eenvoudig de baas in eigen huis: 3-1.

Na het verlies tegen Harskamp wilde Hoevelaken tegen Zeewolde de smaak van winst weer proeven. Na een gelijk opgaande beginfase nam de koploper uit de derde klasse het heft in handen en zorgde voor een 2-0 ruststand. Ook in de tweede helft kwam Hoevelaken niet dichterbij. Pas toen het na een uur 3-0 stond, werd het veldspel weer gelijkwaardig. Veel gevaar stichtte Hoevelaken echter niet, tot de laatste vijf minuten. Dat leidde in de slotminuut tot een eretreffer van Van der Weerd, waarmee het 3-1 werd.

Voor de tweede week op rij ging Hoevelaken ten onder en blijft zo in de middenmoot staan. Halverwege de competitie lijkt de doelstelling van promotie ver weg, en is alleen nog mogelijk via de derde periodetitel. Aan Jan van Ginkel en zijn spelers de taak om de wisselvalligheid te verlaten en een sterke tweede seizoenshelft te draaien. Dan is er misschien nog hoop.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie