Afbeelding
Aalt Guliker

Voetbalteams oefenen eerder door verwachte hitte

4 augustus 2020 om 14:45 Voetbal

NIJKERK Diverse regionale voetbalclubs hebben het aanvangstijdstip voor hun oefenwedstrijd van komende zaterdag aangepast. De te verwachten hitte van zaterdag is de oorzaak van de verschuivingen.

Sparta Nijkerk speelt zaterdag thuis tegen AFC. Het duel tussen de derdedivisionist uit Nijkerk en de Amsterdamsche Football Club begint om 11.00 uur in plaats van 14.30 uur. AFC, dat in de tweede divisie speelt, oefende zaterdag tegen DVS. Op sportpark 'Goed Genoeg' in Amsterdam won DVS met 1-2.

De ploeg uit Ermelo speelt zaterdag (aanvang nog om 14.30 uur) tegen Kozakken Boys uit Werkendam. Afgelopen zaterdag won Sparta overtuigend van die ploeg uit de tweede divisie (3-5). 

NSC Nijkerk speelt ook in de ochtend het geplande oefenduel. De Hoofdklasser speelt vanaf 10.30 uur tegen TEC op sportpark De Lok in Tiel. Bij de club uit de tweede divisie speelt onder andere de Barneveldse aanvaller Soufiane Laghmouchi.

In Putten beginnen SDC Putten (Hoofdklasse) en het Harderwijkse VVOG (derde divisie) ook eerder dan gepland aan hun oefenpartij. De wedstrijd op De Puttereng begint om 12.00 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie