NSC Nijkerk

Puntje voor NSC in Amsterdam

25 januari 2020 om 19:27 Voetbal

NIJKERK NSC heeft zaterdag aan het bezoek bij avv Swift een punt overgehouden. Na een sterk begin met een terechte voorsprong, werd het in de tweede helft steeds lastiger. De 2-2 was uiteindelijk een terechte uitslag.

Na vijf minuten dacht vrijwel iedereen terug aan het thuisduel van NSC tegen Swift. Toen gingen de Amsterdammers met 5-0 over de knie en dat leek zaterdag opnieuw te gebeuren. Voordat iedereen echt bij de les was, stond het al 0-2 voor NSC, waarbij Yordi Grovenstein beide keren de treffer maakte. Doordat NSC op zoek ging naar meer, werd er ook wat ruimte weggegeven en dat leidde nog binnen de tien minuten voor de 1-2. Daarmee was de spanning terug en beide ploegen hadden voor de pauze nog kunnen scoren.

Na de thee ging Swift verbeten op zoek naar de gelijkmaker en na een uur spelen werd de stand gelijk getrokken. Na de 2-2 en wat wisselingen kwam NSC weer wat beter in het spel en het werd een open strijd. Gescoord werd er echter niet meer, zodat de 2-2 als eindstand werd genoteerd.