Meer topploegen bij Harry Hamstra Cup in 2020

Voetbal Deel je nieuws

De derde editie van de HH-Cup in 2020 kent een sterk deelnemersveld en wordt uitgebreid. Naast de bekende deelnemers Sparta Nijkerk, IJsselmeervogels, DVS’33 en DOVO, komen tweede divisionisten Kozakken Boys en AFC meestrijden. Er wordt op 1 en 4 augustus gespeeld in Bunschoten-Spakenburg, Ermelo, Veenendaal met de afsluiting op zaterdag 8 augustus op De Ebbenhorst van v.v. Sparta Nijkerk.

 

Natuurlijk is de organisatie van de HH-Cup zeer ingenomen met deze uitbreiding van aansprekende deelnemers. Zo werd het Amsterdamse AFC vorig seizoen algeheel amateurkampioen door het kampioenschap in de 2e divisie naar zich toe te trekken. Kozakken Boys is eveneens een aansprekende uitbreiding van het deelnemersveld en was afgelopen seizoen de op één na beste amateurclub in het eindtoernooi om de KNVB beker.

 

Het organiserende Sparta Nijkerk presteert uitzonderlijk goed door direct na promotie naar de 3e Divisie de periodetitel te pakken en gaat als afgetekende koploper de winterstop in. Door de uitbreiding van de deelnemers is de Harry Hamstra Cup uitgegroeid tot één van de best bezette amateurvoetbaltoernooien van Nederland.  Een toernooi met een verhaal, met voetbaldier Harry Hamstra sr. Als grondlegger en met een goed doel als middelpunt. Ook deze editie zal Stichting Vrienden van het Meander Medisch Centrum en de afdeling oncologie in het bijzonder weer een bijdrage tegemoet kunnen zien. De laatste keer is er een cheque van 5.000 euro overhandigd, wat besteed is aan het welzijn van de patiënten met kanker.

 

Het speelschema is als volgt:

Dag

Tijd

Wedstrijd

Locatie

Zaterdag 1 Augustus 2020

Aanvang 12:30

Sparta Nijkerk – Kozakken Boys

De Westmaat

 

Aanvang 15:00

IJsselmeervogels – DOVO

De Westmaat

 

Aanvang 17:30

AFC – DVS’33 Ermelo

De Westmaat

 

 

 

 

Dinsdag 4 augustus 2020

Aanvang 20:00

DVS’33 Ermelo – IJsselmeervogels

Sportpark Ermelo

 

Aanvang 20:00

DOVO – Kozakken Boys

Panhuis

 

Aanvang 20:00

Sparta Nijkerk - AFC

De Ebbenhorst

 

 

 

 

Zaterdag 8 augustus 2020

Aanvang 12:30

DOVO - AFC

De Ebbenhorst

 

Aanvang 15:00

Sparta Nijkerk – DVS’33 Ermelo

De Ebbenhorst

 

Aanvang 17:30

Kozakken Boys - IJsselmeervogels

De Ebbenhorst

 

advertentie